HOTEL VENUS , VENUS , CONSTANȚA

Iată principalele caracteristici ale Hotelului Venus:

  1. Locație pitorească: Situat în inima stațiunii Venus și la doar câțiva pași de plajă, hotelul oferă o atmosferă relaxantă și plină de farmec, perfectă pentru o vacanță la malul mării.
  2. Arhitectură elegantă: Cu o arhitectură rafinată și distinctivă, hotelul impresionează prin designul său atrăgător și atenția acordată detaliilor.
  3. Camere confortabile: Camerele spațioase și luminoase sunt amenajate cu gust și atenție la detalii, oferind o atmosferă relaxantă și plăcută. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat pentru a vă asigura confortul în zilele călduroase.
  4. Piscină în aer liber: Oferind o oază de răcoare și relaxare, piscina în aer liber este înconjurată de verdeață și de șezlonguri confortabile, fiind locul ideal pentru a vă bucura de soare și de momente de relaxare.
  5. Restaurant rafinat: Restaurantul hotelului vă așteaptă cu o selecție variată de preparate din bucătăria locală și internațională, pregătite cu atenție de bucătarii talentați. Indiferent dacă alegeți să luați masa în interiorul elegant al restaurantului sau pe terasa însorită, veți fi răsfățați cu arome și gusturi deosebite.
  6. Personal dedicat și prietenos: Personalul calificat este întotdeauna disponibil să vă asigure o ședere plăcută și lipsită de griji, oferind servicii impecabile și recomandări utile despre atracțiile din împrejurimi.
  7. Acces la plajă și facilități de recreere: Fiind situat la doar câțiva pași de plajă, hotelul vă oferă acces ușor la nisipul fin și la apele cristaline ale Mării Negre. În plus, facilitățile de recreere, precum locurile de joacă pentru copii, completează oferta de relaxare și distracție pentru întreaga familie.
  8. Wi-Fi gratuit: Accesul gratuit la internet Wi-Fi vă permite să rămâneți conectați în permanență și să vă bucurați de servicii moderne și convenabile.

Hotelul Venus este alegerea perfectă pentru o vacanță de neuitat la malul mării, oferind o combinație impecabilă între confort, eleganță și ospitalitate, într-un cadru natural deosebit.

CAZARETARIFEMASA
1 PERSOANA680.00 LEIDEMIPENSIUNE
2 PERSOANE730.00 LEIDEMIPENSIUNE
3 PERSOANE790.00 LEIDEMIPENSIUNE
4 PERSOANE830.00 LEIDEMIPENSIUNE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Venus.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro