HOTEL VIBRE , CLUJ-NAPOCA , CLUJ

Hotelul Vibre: O Oază de Confort și Eleganță în Cluj-Napoca

Situat la doar 1,6 km de Palatul Banffy din Cluj-Napoca, Hotelul Vibre vă întâmpină cu ospitalitate și facilități de top pentru o ședere memorabilă. Descoperiți eleganța și confortul oferite de acest hotel, unde fiecare detaliu este gândit pentru a satisface nevoile oaspeților. Iată ce vă așteaptă la Hotelul Vibre:

 1. Cazare Elegantă:
  • Camerele hotelului sunt amenajate cu gust și oferă un ambient rafinat. Fiecare cameră dispune de aer condiționat, TV cu ecran plat, zonă de relaxare, seif și baie privată complet utilată. Unele camere au balcon, iar toate sunt echipate cu aparat de cafea.
 2. Facilități de Relaxare:
  • Hotelul pune la dispoziție o grădină frumoasă și o terasă unde vă puteți relaxa. De asemenea, aveți acces la un centru de fitness, saună și cadă cu hidromasaj pentru a vă răsfăța și destinde.
 3. Opțiuni Culinare Refined:
  • Savurați preparate delicioase la restaurantul hotelului sau bucurați-vă de o băutură la bar. Serviciul de room service vă aduce confortul unei cine private în intimitatea camerei dumneavoastră.
 4. Servicii Personalizate:
  • Personalul prietenos de la recepția cu program nonstop este pregătit să vă asiste în mai multe limbi străine, inclusiv germană, engleză, spaniolă și franceză. Serviciul de concierge vă stă la dispoziție pentru a vă facilita experiența în oraș.
 5. Locație Centrală:
  • Cu atracții precum Muzeul Etnografic al Transilvaniei și Palatul de Justiție din apropiere, Hotelul Vibre vă oferă acces ușor la principalele puncte de interes din Cluj-Napoca.
 6. Conectivitate Bună:
  • Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj se află la doar 6 km distanță, asigurând o legătură facilă pentru călătoriile dumneavoastră.

Experimentați luxul și confortul la Hotelul Vibre din Cluj-Napoca, unde fiecare moment devine o experiență de neuitat. Rezervați acum pentru a vă bucura de toate avantajele acestei destinații elegante!

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA575.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE670.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1245.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1340.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Vibre

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro