HOTEL VICTORIA , BORȘA , MARAMUREȘ

Hotelul în stil alpin din Borșa sună ca o destinație minunată în inima zonei montane din România. Iată câteva aspecte cheie despre această proprietate:

  • Stil alpin: Hotelul este în stil alpin, ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta la un decor rustic, cu elemente tradiționale de munte. Acest lucru poate contribui la atmosfera autentică și plăcută a locului.
  • Apropiere de pârtia de schi: Dacă sunteți un iubitor al schiului sau al sporturilor de iarnă, veți aprecia amplasarea aproape de pârtia de schi Runc-Știol. Este o oportunitate minunată pentru a vă bucura de activități în aer liber în timpul sezonului rece.
  • Confort modern: Camerele dispun de facilități moderne, cum ar fi TV cu ecran plat și minibar, ceea ce vă permite să vă bucurați de confortul contemporan într-o atmosferă de munte.
  • Parcare gratuită: Hotelul oferă parcare gratuită cu supraveghere video, ceea ce vă poate oferi un sentiment de securitate pentru mașină.
  • WiFi gratuit: Cu acces gratuit la internet WiFi, puteți rămâne conectat în timpul șederii dvs. și puteți partaja cu ușurință experiențele cu prietenii și familia.
  • Restaurant local: Restaurantul hotelului servește mâncăruri tipic românești. Acesta poate fi locul ideal pentru a gusta din bucătăria tradițională locală.
  • Explorarea zonei: Dacă sunteți interesat de explorarea zonei, localitatea Vișeul de Sus este la o distanță rezonabilă. Acolo puteți porni în aventuri pe mocăniță, un tren cu aburi cu ecartament îngust, ceea ce este o experiență interesantă și pitorească.

Cu un decor în stil alpin, acces la pârtia de schi și facilități moderne, acest hotel din Borșa pare a fi un loc potrivit pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea zonei montane și de sporturile de iarnă.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA330.00 LEI30,00 LEI
2 PERSOANE330.00 LEI60,00 LEI
3 PERSOANE350.00 LEI90,00 LEI
4 PERSOANE390.00 LEI120,00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Victoria din Borșa

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro