HOTEL VIGO , EFORIE NORD , CONSTANȚA

Hotelul Vigo din Eforie Nord pare să ofere o gamă largă de facilități și servicii care să asigure o ședere confortabilă și plăcută pentru oaspeți. Iată câteva aspecte cheie despre acesta:

  1. Facilități generale: Hotelul dispune de un restaurant, un lounge comun și o grădină, oferind oportunități pentru relaxare și socializare. Parcarea privată gratuită este un avantaj pentru cei care călătoresc cu mașina.
  2. Servicii utile: Oaspeții au acces la o recepție cu program nonstop și la un spațiu pentru depozitarea de bagaje, asigurându-se astfel că nevoile lor sunt îndeplinite în orice moment al zilei sau nopții. De asemenea, WiFi-ul gratuit în întreaga proprietate este un plus pentru cei care doresc să rămână conectați.
  3. Camere confortabile: Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei, precum și baie privată cu duș și uscător de păr. Camerele de familie sunt disponibile pentru a satisface nevoile oaspeților care călătoresc cu copiii.
  4. Opțiuni de luat masa: Micul dejun tip bufet servit de hotel este o modalitate excelentă de a începe ziua înainte de a explora zona.
  5. Locație convenabilă: Hotelul este situat la o distanță accesibilă de băile de nămol de la Lacul Techirghiol și Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, facilitând accesul oaspeților la aceste atracții.

În concluzie, Hotelul Vigo pare să ofere o experiență plăcută și confortabilă pentru cei care doresc să descopere frumusețile din Eforie Nord și împrejurimile sale.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA720.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE720.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1440.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1440.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Vigo din Eforie Nord

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro