HOTEL VILACROSSE BOUTIQUE INN , BUCURESTI , SECTOR 3

Hotel Vilacrosse Boutique Inn este o opțiune interesantă în București, cu facilități și servicii care ar putea contribui la o experiență plăcută. Iată câteva aspecte de luat în considerare:

  1. Locație: Aflându-se în Sectorul 3 din București, aproape de puncte de atracție precum Mănăstirea Stavropoleos, Grădina Cișmigiu și Muzeul Național de Artă, locația pare să ofere acces ușor la unele dintre cele mai cunoscute atracții ale orașului.
  2. Facilități în cameră: Camerele cu aer condiționat, facilități precum cafetieră, frigider, minibar și cutie de valori, contribuie la confortul oaspeților. De asemenea, televizorul cu ecran plat și baia privată adaugă la facilitățile oferite.
  3. Conexiune la internet: Faptul că oferă WiFi gratuit este un avantaj pentru cei care doresc să rămână conectați în timpul șederii lor.
  4. Servicii suplimentare: Există un bar și un restaurant care servește preparate din bucătăria italiană, iar personalul poate organiza servicii de transport. Aceste facilități pot adăuga la experiența oaspeților.
  5. Apropiere de aeroport: Apropiererea de Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu poate fi un avantaj pentru cei care sosesc sau pleacă cu avionul.

Pentru a lua o decizie informată, poți consulta recenziile altor călători care au rămas la Vilacrosse Boutique Inn și să verifici disponibilitatea și tarifele pe site-urile de rezervări pentru a vedea dacă există oferte sau pachete speciale în perioada planificată de călătorie.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA455.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE580.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE1035.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1160.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Vilacrosse Boutique Inn

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro