HOTEL VRAJA MĂRII , EFORIE NORD , CONSTANȚA

Hotelul Vraja Mării din Eforie Nord pare a fi o opțiune potrivită pentru cei care doresc să se bucure de o ședere la malul mării. Iată câteva aspecte cheie despre acest hotel:

  1. Localizare convenabilă: Situat pe malul mării, la aproximativ 1 km de gară și 2 km de centrul stațiunii Eforie Nord, hotelul oferă acces facil la plajă și la facilitățile locale.
  2. Dotări în cameră: Camerele sunt echipate cu televizor și aer condiționat pentru confortul oaspeților. Fiecare cameră are baie privată cu duș.
  3. Renovare recentă: Proprietatea a fost recent renovată, ceea ce sugerează condiții actualizate și îmbunătățite pentru oaspeți.
  4. Reducere pentru șezlonguri: Oferind o reducere de 50% pentru șezlongurile din fața proprietății, hotelul își întâmpină oaspeții cu facilități suplimentare pentru a se bucura de plaja din apropiere.
  5. Recepție cu program non-stop: Cu o recepție deschisă non-stop, hotelul asigură accesibilitatea și asistența constantă pentru oaspeți.
  6. Restaurante și magazin alimentar în apropiere: Distanța relativ mică față de restaurante și magazinul alimentar (aproximativ 1 km) oferă oaspeților opțiuni suplimentare pentru masă și cumpărături.
  7. Atracții în apropiere: Mamaia se află la 21 km, iar Constanța la 13 km, permițând oaspeților să exploreze și alte destinații din apropiere.

Pentru informații precise despre facilități, tarife și disponibilitate, se recomandă consultarea site-ului oficial al hotelului sau contactarea directă a acestuia. Recenziile altor călători pot oferi, de asemenea, o perspectivă utilă despre experiența lor la Hotelul Vraja Mării.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA530.00 LEI
2 PERSOANE530.00 LEI
3 PERSOANE1060.00 LEI
4 PERSOANE1060.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Vraja Mării din Eforie Nord.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro