HOTEL WEST PLAZA , BUCUREȘTI , SECTOR 6

Hotelul West Plaza , deschis în noiembrie 2011, oferă o serie de facilități și servicii pentru a asigura o ședere confortabilă oaspeților săi.

Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Localizare convenabilă: Hotelul este situat la 900 de metri de stația de metrou Lujerului și la 5 km de Gara de Nord, facilitând accesul la mijloacele de transport în comun și căile ferate.
  2. Facilități în cameră: Camerele sunt dotate cu facilități moderne, cum ar fi aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit. Băile elegante au finisaje din marmură și duș.
  3. Ferestre panoramice: Unele camere oferă ferestre mari, panoramice, și balcon privat, furnizând o vedere plăcută și lumină naturală.
  4. Internet WiFi gratuit: Oferă acces gratuit la internet WiFi, permițând oaspeților să rămână conectați în timpul șederii lor.
  5. Serviciu de masaj: Hotelul dispune de un salon de masaj, oferind oportunitatea de relaxare și răsfăț.
  6. Serviciu de închiriere mașini și biciclete: Oaspeții au acces la servicii de închiriere pentru mașini și biciclete, facilitând explorarea orașului.
  7. Opțiuni pentru luat masa: Oaspeții pot lua micul dejun în confortul camerei lor și pot comanda prânz la pachet. Restaurantul hotelului este specializat în bucătăria italiană și a altor țări mediteraneene.
  8. Apropiere de centrul comercial: Există un centru comercial la doar 20 de metri de hotel, oferind oportunități pentru cumpărături și divertisment.
  9. Acces la aeroport: Aeroportul internațional Henri Coandă este situat la 20 km, facilitând călătoriile către și dinspre hotel.

Aceste facilități și servicii variate fac din Hotelul West Plaza o opțiune atractivă pentru călătorii care doresc confort și comoditate în timpul șederii lor în București.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA700.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE770.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE935.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE1540.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul West Plaza

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro