HOTEL YARUS PLUS , PLOIEȘTI , PRAHOVA

Hotelul Yarus Plus din Ploiești pare să ofere o serie de facilități pentru a asigura oaspeților o ședere confortabilă și plăcută. Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Terasă: Prezența unei terase oferă oportunitatea oaspeților de a se relaxa în aer liber și de a savura diverse băuturi sau mâncăruri.
  2. Parcare privată gratuită: Există o parcare privată gratuită, ceea ce este convenabil pentru oaspeții care călătoresc cu autoturismul.
  3. Restaurant și bar: Hotelul dispune de un restaurant propriu, unde oaspeții pot lua masa, precum și de un bar unde se pot bucura de diverse băuturi.
  4. WiFi gratuit: Accesul gratuit la internet WiFi este oferit în întreaga proprietate, asigurându-se că oaspeții pot rămâne conectați.
  5. Room service: Serviciul de room service permite oaspeților să comande mâncare sau băuturi în confortul propriilor camere.
  6. Recepție cu program nonstop: Prezența unei recepții cu program nonstop înseamnă că personalul este disponibil în orice moment al zilei sau al nopții pentru asistență și informații.
  7. Camere de familie: Hotelul oferă camere de familie, ceea ce poate fi benefic pentru grupuri mai mari sau familii care călătoresc împreună.
  8. Mic dejun variat: Oferirea opțiunilor diverse de mic dejun, cum ar fi à la carte, continental sau italian, permite oaspeților să aleagă în funcție de preferințele lor.

Aceste facilități fac din Hotelul Yarus Plus o opțiune completă pentru cei care doresc să se cazeze în Ploiești.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA375.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE390.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE465.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE780.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Yarus Plus din Ploiești.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro