HOTEL ZAMCA , SUCEAVA , JUDEȚUL SUCEAVA

Hotelul Zamca din Suceava ofera o gamă variată de facilități pentru oaspeți, ceea ce face ca șederea lor să fie una plină de opțiuni de relaxare și distracție.

Iată câteva aspecte notabile despre acest hotel:

  1. Piste de bowling și teren de fotbal: Oaspeții pot beneficia de facilități de agrement, cum ar fi o pistă de bowling și un teren de fotbal, pentru a petrece timp activ și distractiv.
  2. Club de noapte: Prezența unui club de noapte oferă oportunitatea pentru distracție și socializare în timpul serilor.
  3. Restaurant cu specific local: Restaurantul hotelului servește specialități locale, oferind o experiență gastronomică autentică.
  4. Room service: Oaspeții au opțiunea de a comanda mâncare și băuturi în camera lor prin serviciul de room service.
  5. Camere cu vedere: Camerele hotelului oferă vedere la orașul Suceava și la zona rurală din jur, ceea ce poate adăuga o notă pitorească sejurului.
  6. TV prin cablu și birou în camere: Camerele sunt echipate cu TV prin cablu și birou, oferind o combinație de divertisment și facilități de lucru.
  7. Loc de joacă pentru copii: Hotelul are un loc de joacă dedicat copiilor, ceea ce poate fi atractiv pentru familiile care călătoresc cu cei mici.
  8. Activități recreative: Oaspeții au opțiunea de a juca biliard și snooker la proprietate, oferind alternative de divertisment.

Cu această gamă largă de facilități, Hotelul Zamca Suceava pare să fie potrivit atât pentru turiștii care doresc relaxare, cât și pentru cei care caută activități recreative și distractive în timpul șederii lor.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA390.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE470.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE670.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE940.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotelul Zamca din Suceava

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro