LOTUS THERM SPA & LUXURY RESORT , BĂILE FELIX , BIHOR

Lotus Therm Spa & Luxury Resort este o proprietate elegantă situată în Băile Felix, chiar lângă pădure şi la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de centru. Proprietatea oferă acces gratuit la un parc acvatic cu bazine termale interioare și exterioare, un centru spa și de tratament și acces gratuit la internet WiFi în toate zonele. Parcarea proprietății este disponibilă la un cost suplimentar.

Toate camerele și suitele sunt decorate cu mobilier la comandă și au aer condiționat, Smart TV și o baie privată cu duș, uscător de păr, papuci, halate de baie și articole de toaletă gratuite.

Aquapark Felixarium oferă piscine în aer liber cu apă termală. Centrul spa Nelumbo Med pune la dispoziție proceduri spa şi tratamente medicale și oferă săli de masaj, un centru de fitness, tratamente medicale, cosmetice şi terapii certificate.

Hotelul servește un mic dejun tip bufet. Oaspeții pot lua masa în restaurantul principal, Ambra Salon, care servește preparate internaționale şi românești. Crystal Cafè servește cafea, ceai, sucuri proaspete, cocktailuri și vin în hol.

Aveți la dispoziție un centru de conferințe și 3 săli de evenimente pentru diverse ocazii.

CAZARETARIFEMASA
1 PERSOANA925.00 LEIDEMIPENSIUNE
2 PERSOANE1270.00 LEIDEMIPENSIUNE
3 PERSOANE2195.00 LEIDEMIPENSIUNE
4 PERSOANE2540.00 LEIDEMIPENSIUNE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Lotus Therm Spa & Luxury Resort din Baile Felix.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro.