PALATUL BRUKENTHAL , AVRIG , SIBIU

Palatul Brukenthal sună ca o destinație istorică și arhitecturală impresionantă în Transilvania. Iată câteva aspecte cheie despre această proprietate:

  • Istorie bogată: Palatul Brukenthal a fost construit în 1788 și a servit ca reședință de vară pentru baronul Samuel von Brukenthal, unul dintre personalitățile importante ale Transilvaniei din acea perioadă. Ca atare, proprietatea are o istorie bogată și este o fereastră în trecut.
  • Arhitectură barocă: Palatul are o arhitectură în stil baroc, ceea ce înseamnă că veți găsi caracteristici arhitecturale impunătoare, inclusiv decoruri elaborate și elemente ornamentale.
  • Parc frumos: Proprietatea are, de asemenea, un parc mare și amenajat, care este perfect pentru o plimbare relaxantă. Este posibil să fiți înconjurați de frumusețea naturală.
  • Diverse tipuri de camere: Camerele sunt situate în diverse clădiri de pe domeniul palatului. Acestea oferă o gamă variată de opțiuni de cazare, de la camere cu băi private la camere cu acces la băi comune, astfel încât puteți alege în funcție de preferințele dvs.
  • Bucătărie tradițională: Restaurantul proprietății servește preparate din bucătăria săsească, românească și internațională. Acesta poate fi locul potrivit pentru a vă bucura de mâncăruri locale autentice.
  • Atmosferă autentică: Cu arhitectura sa istorică și atmosfera relaxantă, Palatul Brukenthal vă poate oferi o experiență autentică în Transilvania.

Cu o locație convenabilă, o istorie bogată și frumusețe naturală, Palatul Brukenthal pare a fi o destinație minunată pentru cei interesați de explorarea istoriei și culturii din Transilvania.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA400.00 LEI45,00 LEI
2 PERSOANE400.00 LEI90,00 LEI
3 PERSOANE650.00 LEI135,00 LEI
4 PERSOANE650.00 LEI180,00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Palatul Brukenthal din Avrig

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro