PENSIUNEA AGROTURISTICA WILLY , Silvas , Satu Mare


str. Principala 100 , Silvas , Satu Mare

Este situată la numai 2.5 km distanță de renumitul ștrand termal din orașul Tășnad.

Pensiunea vă oferă cazare într-o zonă liniștită, departe de aglomerația orașului, turiștii având ocazia perfectă de a găsi un loc de refugiu în mijlocul naturii, iar concediul petrecut aici este unul cu adevărat relaxant.

Cazarea turiștilor se face în opt camere duble, însumând un total de 16 locuri de cazare. Fiecare cameră are baia proprie, precum și balcon. Pentru ca sejurul să fie cât mai reușit, gazdele vă pun la dispoziție și o bucătărie complet utilată cu ustensile și aparate electrocasnice de ultimă generație.

Masa poate fi servită în sala de mese care are o capacitate de 20 de locuri.În curtea agropensiunii se poate găsi amenajat un spațiu de joacă pentru cei mici, precum și cinci măsuțe de picnic, dotate cu grătare, ideale pentru cei care doresc să savureze o friptură pe cinste.Prin natura lui, agroturismul asigură contact direct cu activitățile agricole și cele gospodărești, astfel încât hrana parțială a turiștilor va fi oferită din producția proprie. În partea din față a curți este amenajată parcarea proprie, loc în care turiștii pot să-și lase autoturismele în siguranță.

Pentru ca turiștii să-și petreacă timpul într-un mod cât mai agreabil, indiferent de anotimp, pensiunea oferă acces la internet și la diverse jocuri de societate (rummy, șah, cărți de joc).

Pensiunea Willy vă așteaptă cu mare drag, oferindu-vă o ședere plăcută într-o zonă liniștită! 

CAMERA SINGLECAMERA DUBLAMIC DEJUN
160.00 LEI170.00 LEI