PENSIUNEA LARI , BAILE 1 MAI , BIHOR

Pensiunea Lari situata in Baile 1 Mai vis a vis de strandul Venus la 50 m distanta, la numai 2 Km de renumita statiune balneoclimaterica Baile Felix si la 10 Km de centrul orasului Oradea, Pensiunea Lari functioneaza din anul 2001, asigurand servicii si facilitati necesare petrecerii unui sejur linistit.

Pensiunea Lari dispune de 14 spatii de cazare si anume; camere singal, camere matrimoniale si suite, asigurand astfel 32 de locuri de cazare, camerele sunt amenajate atat in stil clasic cu mobilier din lemn masiv cat si modern, astfel oaspetii pot alege camere la categoria superioara sau standard. Camerele la categoria superioara sunt dotate cu : bai proprii cu cabina de dus si baie cu cada, aer conditionat, TV ecran plat, minibar, uscator de par si acces la internet wireless, acces la balcon.

Camerele la categoria standard sunt dotate: cu bai proprii cu cabina de dus, minibar, acces la internet wireless, TV cu ecran plat, unele camere au acces la balcon.

In sezonul estival turistii pot beneficia si de cele 2 piscine, piscina exterioara si piscina interioara cu jacuzzi, cu apa termala a localitatii, precum si de sauna umeda.

Camera
Single
Camera
Dubla
Mic Dejun
140.00 LEI200.00 LEI25.00 LEI