PENSIUNEA MAGNOLIA , Petrindu , Salaj

Str. Principala 54, Petrindu, Judetul Salaj

Pensiunea apartine familiei preotului local. Dispune de 15 camere, incalzire centrala, 6 bai cu 7 dusuri si 10 grupuri sanitare, gradina de 2000 mp, pe langa care curge valea satului. Locurile de cazare pot fi suplimentate in cazul grupurilor organizate.

Oaspetii pensiunii se pot bucura de bunatatile oferite de catre gazde, la loc de cinste fiind renumita bucatarie ardeleneasca. In vecinatatea pensiunii se afla stupina familiei. Pensiunea dispune de facilitati pentru organizarea de conferinte si de posibilitati bune de excursii in imprejurimi. Pot fi organizate excursii in zona inconjuratoare a Calatei, pentru descoperirea sau mai buna cunoastere a acestei zone etnografice.

De asemenea se pot organiza excursii si in orasele invecinate: Cluj, Zalau, Huedin, la lacul de acumulare de la Belis sau in Muntii Apuseni, sau drumetii cu bicicleta sau cu caruta.

Frumusetea locurilor, posibilitatile deosebite de agrement pe care le ofera aceasta zona, monumentele istorice si ospitalitatea oamenilor sunt toate la un loc o invitatie pentru cei care vor sa se bucure de odihna si relaxare.

CAMERA SINGLECameră DublaCameră TwinCamera TriplaMIC DEJUN
202.00 LEI242.00 LEI242.00 LEI333.00 LEI20.00 LEI