PENSIUNEA SMARALD , Hidișelu de Jos , Bihor

Pensiunea Smarald este situata la iesirea din Baile Felix spre Deva si la doar 1,5 km.

De noul si modernul Aqua Park President si 2,5 km.

De intrarea in centrul statiunii Baile Felix, intr-o zona colinara de paduri de fag si stejar.

Pensiunea dispune de 18 locuri de cazare, impartite in camere cu pat matrmonial si camere cu doua paturi, toate camerele dispunand de cele mai moderne dotari: Tv color cu cablu, Internet wireless, baie cu dus, balcon, incalzire centrala ,bucatarie cu sala de mese, loc de joaca pentru copii in pensiune si in curtea pensiunii, casute cu jucarii.

Atunci cand am conceput-o, ne-am gandit la totul ca la o poveste. De la tablourile de pe pereti.

La nuanta si stralucirea lampii. . La mobilierul din lemn masiv de nuc. La canapelele si fotoliile din living, desprinse parca dintr-o alta epoca. . Am incercat sa cream un mediu care sa spuna o poveste, sa capteze atentia oaspetelui, sa il faca sa doreasca sa revina, am incercat sa combinam atmosfera prieteneasca de acasa cu noutatea; doar pretul este parca singurul care face punte cu realitatea, dar, chiar si acesta este unul de poveste, stabilit in limita rezonabilului.

Iata doar cateva din arumentele cu care speram ca v-am convins ca, indiferent daca doriti sa petreceti o vacanta sau sa organizati o reuniune de afaceri, noi suntem intr-adevar alegerea cea mai potrivita!

Camera
Single
Camera
Dubla
Camera
Twin
Camera TriplaApartamentMic Dejun
130.00 LEI140.00 LEI140.00 LEI170.00 LEI550.00 LEIINCLUS