RIVIERA BY QUEENS & RESORT , GURA VAII , MEHEDINTI

Riviera by Queens Hotel and Resort este situat în Gura Văii, la o distanță de 1,4 km de Porțile de Fier I. Acest hotel oferă o gamă variată de facilități pentru oaspeți. Iată mai multe detalii despre acest hotel de 3 stele:

  • Cazare și facilități: Riviera by Queens Hotel and Resort dispune de grădină, parcare privată gratuită, lounge comun și terasă. Acesta oferă, de asemenea, un restaurant unde oaspeții pot servi mesele. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, WiFi gratuit și baie privată. Hotelul pune la dispoziție un club de noapte și serviciu de concierge.
  • Dotări cameră: Toate camerele hotelului sunt echipate cu televizor cu ecran plat care oferă canale prin satelit și seif. Lenjeria de pat și prosoapele sunt furnizate pentru confortul oaspeților.
  • Mic dejun: Cazarea include mic dejun continental sau irlandez/englezesc complet.
  • Personal multilingv: Personalul de la recepția deschisă non-stop vorbește mai multe limbi, inclusiv germană, engleză, italiană și română, pentru a asigura că oaspeții au toate informațiile necesare.
  • Atracții în apropiere: Cazanele Dunării se află la o distanță de 31 km de hotel, în timp ce sculptura în stâncă „Chipul lui Decebal” este situată la 35 km de proprietate.
  • Aeroport apropiat: Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Craiova, situat la o distanță de 131 km de hotel.

Riviera by Queens Hotel and Resort pare a oferi o gamă variată de facilități pentru oaspeți și se află într-o locație convenabilă pentru a explora zona și atracțiile din apropiere.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA250.00 LEIINCLUS
2 PERSOANE250.00 LEIINCLUS
3 PERSOANE450.00 LEIINCLUS
4 PERSOANE500.00 LEIINCLUS

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Riviera by Queens Hotel and Resort din Gura Vaii.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro