SPELL HOTELS – TRANSFĂGARĂȘAN , CĂPĂȚÂNENII PĂMÂNTENI , ARGEȘ

Hotel Spell Hotels în Căpățânenii Pământeni este o destinație de cazare cu facilități variate.

Iată câteva puncte cheie despre acest hotel:

  1. Localizare liniștită: Situat în Căpățânenii Pământeni, Spell Hotels oferă o atmosferă liniștită și oportunitatea de a savura priveliști la munte.
  2. Facilități în cameră: Camerele hotelului includ facilități precum dulap, TV cu ecran plat, baie privată, lenjerie de pat, prosoape și balcon cu vedere la grădină, asigurând confortul oaspeților.
  3. Acces gratuit la internet WiFi: Hotelul furnizează acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, oferind conectivitate pentru oaspeți.
  4. Restaurant și bar: Oferă un restaurant unde se servește micul dejun continental și meniu à la carte. Prezența unui bar poate oferi și opțiuni suplimentare pentru oaspeți.
  5. Camere de familie: Hotelul dispune de camere de familie, ceea ce poate face locația potrivită pentru călătorii în grup sau cu familia.
  6. Terasă și grădină: Terasa și grădina oferă spații exterioare unde oaspeții se pot relaxa și bucura de ambianța naturală.
  7. Atracții în apropiere: Căciulata este la 26 km, iar Curtea de Argeș se află la 21 km de proprietate, deschizând opțiuni pentru explorarea zonelor înconjurătoare.

Aceste informații oferă o perspectivă generală asupra facilităților oferite de Spell Hotels.

CAZARETARIFEMIC DEJUN
1 PERSOANA290.00 LEI
2 PERSOANE290.00 LEI
3 PERSOANE580.00 LEI
4 PERSOANE580.00 LEI

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Hotel Spell Hotels din Căpățânenii Pământeni.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro