COMPLEX TISMANA , JUPITER , CONSTANȚA

COMPLEX TISMANA oferă o gamă variată de facilități și servicii pentru o ședere relaxantă și plină de distracție la malul mării.

Iată mai multe detalii despre acest complex:

Facilități și servicii:

  • Piscină în aer liber: Complexul dispune de o piscină în aer liber sezonieră, unde oaspeții se pot răcori și se pot relaxa în timpul zilelor însorite.
  • Grădină și terasă: Oaspeții pot petrece timp în aer liber în grădină sau pe terasă, unde se pot bucura de atmosfera relaxantă și de priveliștea înconjurătoare.
  • Restaurant: Complexul are un restaurant unde oaspeții pot savura diverse preparate din bucătăria locală și internațională. Este inclusă și opțiunea de all-inclusive, oferind o varietate de mâncăruri și băuturi.
  • Teren de joacă pentru copii: Pentru cei mici, este disponibil un teren de joacă, unde se pot distra în siguranță sub supravegherea adulților.
  • Bar: Oaspeții pot lua băuturi la bar, unde pot savura cocktailuri sau alte băuturi răcoritoare.
  • Parcare privată gratuită: Complexul pune la dispoziție parcare privată gratuită pentru confortul oaspeților care călătoresc cu mașina.

COMPLEX TISMANA 3* ALL INCLUSIVE se află într-o locație convenabilă, la scurtă distanță de plajele populare precum Plaja La Steaguri, Plaja Jupiter și Plaja Venus. Cu facilități moderne și servicii primitoare, acest complex promite o experiență plăcută și relaxantă pentru oaspeții săi.

CAZARETARIFEMASA
1 PERSOANA810.00 LEIALL INCLUSIVE
2 PERSOANE935.00 LEIALL INCLUSIVE
3 PERSOANE1190.00 LEIALL INCLUSIVE
4 PERSOANE1870.00 LEIALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre COMPLEX TISMANA

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@astratravel.ro